Anar directament al contingut
Envío GRATIS Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa
Most casolà i cassoletes de raïm: un berenar sa i deliciós

Most casolà i cassoletes de raïm: un berenar sa i deliciós

El most era el refresc per excel·lència dels nens petits fa uns quants anys. Tot i això, la presència de les begudes carbonatades l'han desplaçat a un segon pla. Cada cop es consumeix menys tot i ser una beguda refrescant i saludable, i tenir un sabor dolç que encanta els nens.
Com en aquest bloc busquem receptes sanes i casolanes, recuperarem aquesta, perfecta per esmorzar o berenar.

Els beneficis del raïm: com fer most?

Tot i la seva mida, és una fruita amb grans beneficis donada les seves enormes propietats. Composta per una gran quantitat d'aigua, és font de fibra, vitamines del grup B, potassi i ferro. Si la prens amb la pell, el raïm és també un antioxidant, perquè aquesta part és rica en flavonoides.

Amb la liquadora, aconseguirem fer el most fàcilment. Si no en tens, no hi renunciïs, també ho pots fer amb una batedora de got. Després, només cal colar-lo per retirar les pells i deixar-lo totalment líquid.

Preparació:

  • Necessitem 250 grams de raïm, que és un raïm mitjà. Les introduïm a la liquadora i liqüem. De seguida sortirà tot el suc d'aquesta fruita.
  • El most es pren molt fred, així que posa-ho en una gerra i deixa-ho refredar a la nevera.
  • Si ho farem amb la batedora de got, triturem els 250 grams de raïm amb dos gots d'aigua.
  • Quan ho tenim fet, podem aromatitzar el most amb canyella o amb unes fulletes de menta. Deliciós!

Com fer cassoleta de raïm?

Si vols acompanyar el most amb un dolç, i fer un berenar perfecte i molt artesanal, segueix llegint. Aquí t'expliquem com fer unes riques cassoletes de raïm.

Preparació:

  • Triturem les galetes maria amb una picadora o amb l'accessori picador de la batedora de mà i barregem amb mantega.
  • Col·loquem aquesta massa de galetes en un motlle per a cassoletes, perquè facin de base.
  • En un altre recipient, barregem formatge batut, llet merengada i tres ous. Farcim les cassoletes i escalfem a la fregidora d'aire a 180° durant aproximadament 20 minuts.
  • Tallem el raïm per la meitat i, quan s'hagin refredat els pastissos, els decorem amb el raïm.

Ja tens el berenar perfecte per a un dia de tardor! Acompanya la teva cassoleta de raïm al costat d'un deliciós most que podràs preparar ràpid i fàcil.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar