Canvis i devolucions

Condicions de devolució

Si el producte rebut i comprat a ufesa.es no t'agrada o ja no ho vols, disposes de 14 dies naturals des de la data de lliurament per sol·licitar la devolució de la comanda.

El producte ha d'estar en perfectes condicions amb la caixa original, sempre que sigui possible, i tots els accessoris i instruccions.

En cas de desgast o deteriorament del producte per causes que no es deuen a la mera comprovació del bon estat i funcionament del mateix, Ufesa acordarà amb el consumidor l'import a tornar, aplicant una depreciació del valor del producte.

Retorna la teva comanda en només 3 passos

1- Sol·licita la devolució a través del formulari de contacte , indicant el número de comanda . O si ho prefereixes, pots descarregar-te el següent formulari genèric de desistiment que haurà de ser enviat a consultas@ufesa.es .

Descarregar formulari de desistiment

2 - Rebràs per email l'acceptació de la sol·licitud per part d'Ufesa i les instruccions que cal seguir perquè ens facis arribar el producte a les nostres instal·lacions. A partir d'aquest moment, i no abans, podràs enviar el producte a B&B TRENDS, SL - Ufesa Magatzem logístic al C/Torrent Rafeques, s/n - PI Plans de la Tossa, 08710 - Santa Margarida de Montbui (B-Urbano) , indicant a la caixa el número de referència de la comanda . El cost d'enviament per fer la devolució del producte va a càrrec del consumidor i es pot triar qualsevol agència de transport.

3 - Un cop rebem el producte i revisem que tot està correcte, farem de forma immediata el reemborsament corresponent.