Anar directament al contingut
TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí TU REGALO IDEAL Está aquí
Logo UfesaLogo Ufesa

Com fer pa sense gluten amb tomàquet sec i pipes

Preparar pa a casa és una experiència gratificant, i fer-ho sense gluten no ha de ser complicat. En aquesta recepta, combinem la practicitat de la panificadora amb el deliciós sabor del tomàquet sec i les pipes, creant un pa sense gluten saborós i amb una textura esponjosa.

Aquesta recepta està pensada per als que busquen una alternativa lliure de gluten sense renunciar al sabor. A continuació, us expliquem pas a pas com preparar-lo a casa.

Un pa deliciós i apte per a celíacs

Ingredients necessaris

  • 125 ml d'aigua
  • 125 g de preparat panificable sense gluten
  • 8 g de llevat fresc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Tomàquet sec al gust
  • Pipes de gira-sol o carbassa al gust

Preparació pas a pas

1. Preparar la panificadora

Obre la panificadora i col·loca el recipient al seu interior. Assegureu-vos que estigui net i sec abans de començar.

2. Barrejar els ingredients base

Aboca els 125 ml d'aigua al recipient, seguit dels 125 g de preparat panificable sense gluten. Afegeix-hi el llevat fresc esmicolat i les dues cullerades d'oli d'oliva.

3. Seleccionar el programa de pastat

Trieu el programa de la panificadora destinat a la preparació de massa i ajusta la mida del pa a 500 g.

4. Afegir els ingredients extra

Col·loca el tomàquet sec picat i les pipes al dosificador d'ingredients de la panificadora, o afegeix-los manualment quan la màquina ho indiqui.

5. Iniciar el procés

Prem el botó 'Start' per començar el pastat i la fermentació de la massa.

6. Donar forma al pa

Un cop finalitzat el procés de fermentació, extreu la massa de la panificadora i dividiu-la en porcions per formar baguettes o un altre format de la vostra elecció.

7. Enfornar

Col·loca les baguettes als motlles i introdueix-les novament a la panificadora . Selecciona el programa de fornejat (habitualment el núm. 10 a la majoria de les panificadores) i deixa que la màquina faci la seva feina.

8. A punt per gaudir!

Quan el programa de fornejat finalitzi, extreu el pa i deixa refredar sobre una reixeta abans de degustar-lo.

Aquest pa sense gluten amb tomàquet sec i pipes és perfecte per acompanyar els àpats o gaudir amb una mica d'oli d'oliva. Que aprofiti!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..