Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Com fer pa sense gluten amb tomàquet sec i pipes

Preparar pa a casa és una experiència gratificant, i fer-ho sense gluten no ha de ser complicat. En aquesta recepta, combinem la practicitat de la panificadora amb el deliciós sabor del tomàquet sec i les pipes, creant un pa sense gluten saborós i amb una textura esponjosa.

Aquesta recepta està pensada per als que busquen una alternativa lliure de gluten sense renunciar al sabor. A continuació, us expliquem pas a pas com preparar-lo a casa.

Un pa deliciós i apte per a celíacs

Ingredients necessaris

  • 125 ml d'aigua
  • 125 g de preparat panificable sense gluten
  • 8 g de llevat fresc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Tomàquet sec al gust
  • Pipes de gira-sol o carbassa al gust

Preparació pas a pas

1. Preparar la panificadora

Obre la panificadora i col·loca el recipient a l'interior. Assegureu-vos que estigui net i sec abans de començar.

2. Barrejar els ingredients base

Aboca els 125 ml d'aigua al recipient, seguit dels 125 g de preparat panificable sense gluten. Afegeix-hi el llevat fresc esmicolat i les dues cullerades d'oli d'oliva.

3. Seleccionar el programa de pastat

Trieu el programa de la panificadora destinat a la preparació de massa i ajusta la mida del pa a 500 g.

4. Cal afegir els ingredients extra

Col·loca el tomàquet sec picat i les pipes al dosificador d'ingredients de la panificadora, o afegeix-los manualment quan la màquina ho indiqui.

5. Iniciar el procés

Prem el botó 'Start' per començar el pastat i la fermentació de la massa.

6. Donar forma al pa

Un cop finalitzat el procés de fermentació, extreu la massa de la panificadora i dividiu-la en porcions per formar baguettes o un altre format de la vostra elecció.

7. Enfornar

Col·loca les baguettes als motlles i introdueix-les novament a la panificadora. Selecciona el programa de fornejat (habitualment el núm. 10 a la majoria de les panificadores) i deixa que la màquina faci la seva feina.

8. A punt per gaudir!

Quan el programa de fornejat finalitzi, extreu el pa i deixa refredar sobre una reixeta abans de degustar-lo.

Aquest pa sense gluten amb tomàquet sec i pipes és perfecte per acompanyar els àpats o gaudir amb una mica d'oli d'oliva. Que aprofiti!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar