Ens encanten els petits consells que fan les coses més fàcils, com el que t'explicarem en aquest post.
És un truc per muntar clares al punt de neu i fer merenga, l'ingredient estrella de moltes receptes de rebosteria. Quan ho descobreixis, ho repetiràs cada vegada que hagis d'aixecar clares i vulguis fer-ho fàcilment.
L'únic que necessitaràs per poder aconseguir unes clares perfectes, és una batedora. Així de simple!
Passos per muntar clares a punt de neu
- Separa les clares dels rovells quan els ous estiguin freds, acabats de treure del frigorífic. Així serà més fàcil separar-les.
- Abans de començar, espera que les clares d'ou estiguin a temperatura ambient perquè així es batran i aixecaran millor.
- Triem les varetes de la teva batedora pastadora o de la teva batedora de mà. Les primeres inclouen, a més, altres varetes de pastat, però no les utilitzarem en aquesta ocasió.
- Encenem la batedora i comencem a batre a una velocitat baixa o mitjana, perquè les clares comencin a escumar. A mesura que es vagi formant la merenga, augmentarem la velocitat, però això serà més endavant.
- Tip: Si prèviament afegim un pessic de sal, trigarem menys temps a muntar les clares al punt de neu i a fer merenga. Aquest senzill truc farà que les clares s'aixequin i agafin volum més ràpidament.
- Veurem que a mesura que anem batent es van creant pics que van adquirint més consistència. En funció de la recepta, necessitarem becs més o menys ferms.
- A mesura que es vagi formant la merenga, augmentarem la velocitat.
@ufesa_oficial Prepara ou núvol a la teva fregidora d'aire, esponjós i deliciós! 🍳🤤 #ufesa #recetasfreidoradeaire #airfryer #ousfreidoradeaire #ous #ideesmenjars #fyp #freidoradeaire #recetasrapidas #recetasfaciles #recetasconhuo #cuinaentiktok #recetastiktok ♬ so original - Ufesa
Tot llest per a una merenga perfecta!
Amb aquest truc i els passos detallats, muntar clares a punt de neu serà més fàcil que mai. Ja sigui per crear una merenga de cinema o donar un toc esponjós a les teves receptes preferides, aquest petit consell marcarà la diferència a la teva cuina.