Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Com preparar hamburgueses casolanes amb un accessori picador

L'hamburguesa és un dels plats més populars i versàtils del món. Ja sigui en un restaurant tradicional a Alemanya o en un local avantguardista del Japó, sempre trobareu una versió per gaudir. Tot i que originalment s'associava al menjar ràpid, avui és una estrella gastronòmica en tota mena de cartes, adaptant-se a les tendències i gustos de cada regió. Per això, en aquest post, us proposem una hamburguesa casolana amb un sabor diferent, que podreu fer fàcilment a casa.

Una mica d'història:

L'origen de l'hamburguesa es remunta al segle XIX, quan era un senzill filet de carn picada servit entre dues llesques de pa. Encara que molts l'associen amb els Estats Units, on les cadenes de menjar ràpid el van popularitzar, el seu veritable bressol és Hamburg, Alemanya, d'on prové el nom.

Hamburguesa casolana amb bolets i pinyons:

Ingredients:

  • Carn picada de porc i boví
  • Bolets trossejats
  • Pinyons
  • All i ceba
  • Sal, pebre i julivert
  • Pa ratllat
  • Ous

Preparació:

  1. Picar la carn:
    Utilitza un accessori picador, com el de la nostra batedora de mà, per triturar la carn. Un cop picada, salpebreu-la al gust i afegiu-hi una mica de julivert.
  2. Preparar els ingredients addicionals:
    Pica all, ceba i els bolets a trossos petits per barrejar-los amb la carn. Afegeix els pinyons sencers per donar un toc cruixent.
  3. Formar la massa:
    Barreja tots els ingredients amb la carn picada fins a obtenir una barreja homogènia. Incorpora els ous i pasta amb les mans. Després, afegeix pa ratllat i torna a amassar fins que la massa quedi compacta.
  4. Refrigerar la massa:
    Deixa reposar la barreja al frigorífic durant unes hores perquè prengui consistència i sigui més fàcil modelar les hamburgueses.
  5. Donar forma i cuinar:
    Forma les hamburgueses, assegurant-te que tinguin un gruix d'un centímetre aproximadament. Segons un expert gastronòmic de la Universitat d'Oxford, l'hamburguesa ideal no ha de superar els set centímetres d'alçada ni els cinc d'amplada, per aconseguir una experiència perfecta en mossegar-la.

Amb aquesta recepta gaudiràs d'una hamburguesa casolana, deliciosa i diferent. Atreveix-te a innovar i sorprèn amb combinacions úniques que portaran aquest clàssic a un altre nivell. Bon profit!

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar