Anar directament al contingut
Envío GRATIS a partir de 35€ Recíbelo en 24/72 horas Pago a plazos
Logo UfesaLogo Ufesa

Com fer un deliciós brownie de xocolata?

La xocolata és un ingredient irresistible que està present en moltes de les nostres postres favorites. La seva història es remunta al descobriment d'Amèrica quan va començar a expandir-se per Europa i a formar part de la rebosteria. A Espanya, es va endolcir amb canya de sucre i es va aromatitzar amb canyella, convertint-se en un bàsic de la nostra gastronomia des del segle XIX.

A més de la seva història, la xocolata ha estat protagonista al cinema. Reconeixes alguna d'aquestes pel·lícules?

  • Xocolata – Lasse Hallström
  • Charlie i la fàbrica de xocolata – Tim Burton
  • Maduixa i xocolata – Tomás Gutiérrez Alea i Juan Carlos Tabío
  • Tonyina i xocolata – Pablo Carbonell

Però més enllà del cinema, la xocolata és l'ànima de moltes postres delicioses, i el brownie és un dels més clàssics i fàcils de preparar. T'animes a fer-ho a casa? Anem amb la recepta!

Prepara un brownie perfecte

Ingredients per a un brownie perfecte

  • 130 g de mantega
  • 130 g de xocolata negra (trossejat)
  • 3 ous mitjans
  • 125 g de sucre
  • 40 g de farina de blat
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 1 culleradeta de cacau en pols
  • 55 g de nous picades (opcional)
  • Extracte de vainilla al gust
  • Sucre glas i canyella per decorar

Pas a pas

  1. Fondre la xocolata al bany maria sense que bulli. Remena constantment per evitar que s'enganxi. Quan estigui fos, afegeix-hi la mantega i barreja-ho bé.
  2. Bat amb la teva batedora Ufesa els ous amb el sucre fins que la barreja espesseixi. Afegeix l'extracte de vainilla si t'agrada el toc aromàtic.
  3. Incorpora la xocolata fosa a la barreja d'ous i sucre, remenant suaument per integrar els ingredients.
  4. Tamisa la farina, el llevat i el cacau en pols i afegeix-lo a la barreja. Fes servir una batedora de rebosteria per aconseguir una textura homogènia sense esforç.
  5. Afegeix-hi les nous picades si vols un brownie amb extra de textura i sabor. Si preferiu una versió més suau, podeu ometre-les.
  6. Aboca la barreja en un motlle prèviament greixat i introdueix-lo a la teva fregidora d'aire uns 45 minuts a 180ºC.
  7. Serveix-lo temperat i tallat a quadradets. Acompanya'l amb una bola de gelat de vainilla i empolvora sucre glas per a un toc final irresistible.

A gaudir!

Amb aquest brownie, l'èxit està assegurat. A punt per sorprendre tothom amb aquest clàssic de la rebosteria? Explica'ns com t'ha sortit! 😍🍫

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no serà publicada..

Cistella 0

La seva cistella és buida.

Comença a comprar